Familieweekend "Operation Raben" i Oure på Fyn 2000

Dette år var det mændenes tur til at arrangere familieweekend. Derfor skulle weekenden være præget af militær komfort og disciplin.

Gitte havde annonceret præsentationen af hendes nyeste påfund, Erik.
Han fik til opgave at holde en tale, og det kom der følgende ud af:

 

Generalstablen har bedt mig holde en tale, og enhver ordre fra generalstabelen skal naturligvis efterkommes.

Tak for modtagelsen her i Raben-klanen, det har været en meget spændende og anderledes fødselsdag. Jeg har aldrig oplevet noget lignende!

Og så vil jeg sige tak for denne gang, og held og lykke fremover. For det forholder sig således, at når jeg er færdig med talen her, forventer jeg ikke at blive inviteret med igen. Det er således, at jeg slet ikke er ny her i selskabet, men er af generalstabelen blevet ansat for flere år siden, til at udfører missionen - indsamling af data om kvinderne i Raben-klanen og min efterforskning er slut nu (og det har ikke været kedeligt!)

Nøgleordet for kvinderne er KOMMUNIKATION af enhver form - primært mundtligt, skriftligt og indtil flere taler kropssprog flydende.

Den udprægede grad af mundtlig kommunikation vil helt sikkert afstedkomme, at når arkæologer engang om 200-300 år graver kvinderesterne fra Raben-klanen op, vil de helt sikkert kunne genkende dem på deres kraftige kæbeparti.

Dette udprægede ønske om kommunikation, hvor som helst og når som helst, har afstedkommet at mændene har set sig nødsaget til at oprette en loge ved navnet "Mandehørmen", for at få hvilet øregangene.

Et andet kendetegn for disse kvinder er i høj grad den manglende grad af præcision. Det at komme til aftalt tid, går under betegnelsen "Mission impossible".

Og så over til de indsamlede informationer:

KIRSTEN:

Ivrigt talende, og ønsker i alle situationer at overtage kommandoen. Tidligere ansættelse ved PET, og ja jeg kan bekræfte, at telefonen blev aflyttet og vagthavende officer har aldrig før været så rød i hovedet ved aflytningen af udvalgte passager.

Kirsten er kendt under kodenavnet "kommandocentralen".

 

LISE:

Ivrigt talende! Storesøsteren, der ordner det hele - også det der allerede er styr på!

Er derfor altid gået under kodenavnet "backup-systemet".

Overtager ofte kommandoen - eneste undtagelse herfra er kanoture med Mogens.

ANNE-MARIE:

Ivrigt talende! Afsløret at hun har en kommissionsaftale med en ejendomsmægler samt et typehusfirma.

Af frygt for aflytning flytter hun ofte (5 steder på 5 år).

Går under betegnelsen "nomaden".

GERDA:

Ivrigt talende! Planlægger og lurendrejer. Går under betegnelsen "den strategiske steg".

Med kontakter til udlandet har hun vist, at hun også er kendt der. Engelsk Miss afdelingen i Brighton kendte hende under dæknavnet "no-dancer-Simson" efter en mission der omfattede dansende dukker.

CIA i Amerika kendte hende under betegnelsen "Gerdaberg".

HANNE:

Ivrigt talende! Klanens østvendte kontaktperson. Det viste sig at KGB havde righoldige informationer. Dæknavnet der blev anvendt om Hanne er "røde mor".

GITTE:

Ivrigt talende! Den aktive, natteravnen, spillefuglen.

Er kendt for at gale oplysninger ud fra fjenden ved at drikke dem under bordet i snaps!

Kommandocentralen i Bagsværd er kendt for at være mødested for mange fordækte personer, og til tider er udnyttelsesgraden af lejligheder oppe på 200%

Gitte er kendt som "midnatsluskeren".

Og apropos SNAPS, klanens sidste ivrigt talende!!!


 

 

ASTA:

Kendt for at forsøge kommunikation via en snapsflaske forbundet med et sugerør direkte ned til en radiator. Efter sigende mislykkedes forsøget.

Asta er kendt under kodenavnet "Hugtanden".

Hermed slut på mine observationer.

TAK for denne gang, over and out!

http://www.familienravn.dk/fckeditor/editor/images/smiley/msn/teeth_smile.gif